Friday, October 17, 2014

Peluang Kerjaya Baru?

TIM BODYCARE TRAINING CENTRE


Kalau dahulu, kita asyik dengar 'franchise makanan', 'franchise butik', ataupun 'franchise barang kesihatan', kali ni kita berkenalan pula dengan franchise baru, yang makin berkembang. Seringkali kita dengar urutan tradisional di kampung-kampung, dan juga urutan kontemporari di Spa-spa yang selalu berada di hotel. Bila bercakap pasal Spa, terngiang-ngiang dekat kepala hanya orang kaya sahaja yang mampu pergi ke spa. Tim Bodycare Training Centre telah berjaya buktikan kepada orang ramai bahawa, urutan tradisional juga mampu diangkat sebagai sebuah perniagaan.

Jom kita selidik, apa sebenarnya pakej yang ditawarkan oleh organisasi ni.


Urutan Kecederaan Sukan


Pakej ni adalah untuk atlit atau mana-mana jewlah manusia yang kuat bersukan dan menglami kesakitan akibat latihan yang berlebihan. Urutan pakej in dapat membantu mengurangkan ketegangan sendi, melegakan badan, meningkatkan ketahanan badan dan seterusnya membantu dalam pencegahan kesakitan dan menghalang kecederaan lama berulang.

Urutan Kepala, Leher, dan Bahu


Dalam banyak-banyak pakej, nilah pakej yang paling fleksibel. boleh dibuat di bangku, kerusi, sofa atau dimana jua yang anda rasa selesa. Kalau aku, mungkin dekat depan kerusi komputer la kowt. Anyway, urutan ni dikatakan menyegarkan dan dapat menceriakan hari anda . Selepas urutan, and dijamin bertahan sepanjang hari.
Terapi Urutan


Pakej untuk orang kaya. Hahahaa. Gurau2. Pakej ni adalah pakej paling istimewa sebab ini adalah urutan terapi yang merawat badan. Sibuk kerja?, tak ada masa?, sakit badan sentiasa?. Tunggu apa lagi, pergi lah rawat badan anda yang penuh dengan toksik dan lemak tu dengan urutan terapi ni yang jangka masanya antara 1-2 jam bergaantung kepada berapa lama anda mahu.

Ada lagi yang lain, tetapi ada satu benda yang menarik minat admin. Tim Bodycare Traiing Centre menawarkan pakej untuk orang ramai sertai. Maka, aku pun mula membuat kajian tentang TBT ni. Hasil dapatan kajian? Tadaa..

Kalau nak besar lagi, Click Gambar ye

So, kalau ada yang berminat nak buka franchais urutan terapi jangan lepaskan peluang. Urutan pun sudah jadi perniagaan professional. Dari masuk skim yang pelik-pelik dan dapatkan "anak buah/link", baik buat perkhidmatan urutan terapi yang segar lagi menyihatkan.

P/S : Kalau muslimah nak pergi pun tak ada masalah, Sebab organisasi ini ada sediakan perkhidmatan Muslimah SPA.

No comments:

Post a Comment

Keep It Straight. Live your Life~

I am Who I am Adat bekerja dekat tempat orang, kene sentiasa bekalkan kepala dengan mindset ni "Kesabaran", hahahaha. Ha...