Wednesday, February 3, 2010

Diari seorang Perempuan vs Diari Seorang Lelaki

FEMALE vs MALE


Ok,aku dh penat nk terangkan kat Mrs "N" asal artis korea laki cmtu la,cmnie la,but dye still degil. And,dye siap bidas agi tue sbb x puas aty ngan post (Gurlz korea lagi bagus dari gurlz melayu) . Aik,kalau Lelaki korea boleyh plak korunk cakap lagi bagus dari kitorunk but kitorunk ckp korunk marah plak eyh. Haa,meyh sini aku kasi satu citer (buatan tapi benar) kepada korunk sume.



Diari Perempuan.(Aisyah)

Sabtu Malam.
Hari ni. I rasa Si Dia berperangai lain macam. Kalau dulu, setiap kali selepas pergi dating, Si Dia belikan I chocolate Ferrero Rondnoir. Tapi sekarang... Habis je dating. Si Dia buat derk. Adakah Si Dia dah pasang lain?

Kalau dulu. Malam-malam mesti dia akan SMS. "Selamat Malam Sayang" Tak pun nyanyikan lagu Faizal Tahir untuk I. Tapi sekarang, setiap kali I anak borak melalui telephone. Dia kata tak der kredit. I tahu dia tipu.

Hari ni, I cuba call dia. 33 kali I call. Tapi dia tak angkat pun. Tapi tak apa. I faham. Dia mungkin busy. I hantar 44 SMS pulak. Tapi satu pun dia tak balas. Tak apa lah. Mungkin tak ada kredit. But then, bila malam tadi, I call, I dapat waiting. Adakah dia tengah bergayut dengan perempuan lain? Adakah dia ada perempuan lain selain I? Benci!

I rasa, I sure yang dia dah ada perempuan lain. Heh. Dasar lelaki. Pantang jumpa perempuan hot sikit, terus lupakan yang lama. Fine. Kalau dia suka sangat kat perempuan tu, lepaskan I dan pergi je lah kat perempuan tu. I boleh lupakan dia. Tak ada hal langsung! ;(

Ahad Malam.
I rindu dia. I rindukan cara dia perlahankan suara bila bermanja dengan I. I rindukan gelakkan dia. I sedih. Kenapa dia mesti sukakan perempuan lain. I tak rasa I boleh lupakan dia.. :(

Benci! Benci! Benci!



Diari Lelaki. (Romeo)

Sabtu Malam.
Asal main Dota je, kalah. SHIT! Ni sume salah Aisyah la nie.. tengah maen dota, dia sebok call 44 kali. Zzzz

Ahad Malam.
Esok aku nk jumpa nan Fatihah la. Hope dye nk kawan nan aku . Wee~


Photobucket

Well, girlsss *Rolling eyes*. Always with their eww-ewww-love things.

Euuuwwwww!!

p/s : Nampak sngt korunk yg over

Photobucket

3 comments:

  1. bad,bad,..we are totally not like that,..eww,..

    ReplyDelete
  2. hahhaha.xsume perempuan pun cmtu laa...and x sume lelaki mcm tu...

    ReplyDelete

Keep It Straight. Live your Life~

I am Who I am Adat bekerja dekat tempat orang, kene sentiasa bekalkan kepala dengan mindset ni "Kesabaran", hahahaha. Ha...