Saturday, July 2, 2011

Hari Kerjaya !


MY LAST DAY AS A TEACHER DIARY!

29/6/2011 = Catatan terakhir kat Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tasik Kesuma sebagai guru ganti.

Tapi kan, walaupun hari terakhir, best gakz sebab adew hari Kerjaya. Hahahaha,berniaga sakan sampai x ingat dunia. Tambah lak dengan pembantu2 yg cakap lebih dari menjual (syarmeen),pembancuh air tawar (Haziq Haiqal),tester minuman (Nasrin Dayana) dan cikgu yg asyik makan (aku lah tue). Havoc habis time tue. Walau jual secara kecil-kecilan, tapi untung tetap adew. Yang lawak nyer, pas lepas jew untung tue melebihi kos modal, macam2 offer keluar..

10.00 A.M :- air ! air ! 1 seringgit !
  3.00 P.M :- air ! air ! 1 50 sen ! 
  5.00 P.M :- air ! air ! free! free ! 


Hahaha,nie sume dak2 nie nyer kerja ah nie. mentang2 dah untung dah malas nak jual. Wateva~ Bagi aku la, thats one of my best day kat Kesuma. Hope my students and adik2 yg tolong waktu jualan tue don't forget that moment k! ^_^ 


Nie lah moment yg paling best tue. macam2 ragam2  -.-Hahahaa, ape2 pon.. Bye2!





Photobucket



HARI KERJAYA ^_^










2 comments:

  1. bye.... cikgu.... jgn lupe kitaorg smua...bye abg. wi....hahahaa

    ReplyDelete

Keep It Straight. Live your Life~

I am Who I am Adat bekerja dekat tempat orang, kene sentiasa bekalkan kepala dengan mindset ni "Kesabaran", hahahaha. Ha...